Het is belangrijk bij het kiezen van een juiste goederenlift om alle factoren mee te wegen en te kijken naar toekomstige ontwikkelingen. Een goederenlift is niet zomaar een snelle investering, maar een investering voor een langere periode. Zo zijn factoren zoals piekmomenten, gewicht, afmeting en de hoeveelheid goederen belangrijk om te bepalen welke goederenlift en welke opties moet worden toegepast. Daarnaast is het belangrijk te bepalen hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het plaatsen van de goederenlift en of het gaat om nieuwbouw of bestaande bouw. Hieronder kort de verschillende goederenliften.

Omni goederenlift zonder schacht

De Omni goederenlift heeft tot 750 kg een minimale bouwhoogte van 100mm en tot 2000 kg een bouwhoogte van 200 mm. Er hoeft dan ook geen put geplaatst te worden en daarom is de Omni goederenlift ideaal geschikt voor bestaande bouwsituaties. Bij een klein hoogteverschil kan er met een oprit de correcte lengtes worden bijgeleverd. Het platform van deze Omni goederenlift kan worden uitgevoerd met een maximaal afmeting van 2800 x 2000 mm. Een schacht bij deze goederenlift is niet een vereiste omdat de hekwerken voor goede afscherming zorgen.

De personen goederenlift

Bij een personen goederenlift kun je kiezen uit een 1000 kg en een 2000 kg variant. Voor de rest zijn er varianten met dubbele kolommen voor een platform tot en met een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante meter. De toegangen van deze personen goederenlift kunnen tegenoverliggend zijn of gelijkzijdig. Dit platform met cabine kan worden voorzien van een bedieningspaneel. Daarnaast zitten er in de deurframes gecertificeerde deurvergrendelingen om een optimale veiligheid te bieden voor de gebruikers.

De kleine goederenlift

De kleine goederenlift is en uitgekiende lift en kun je toepassen in elke situatie. Bij een kleine goederenlift geldt dat het veel bedrijfszekerheid biedt en veel veiligheid. De hefhoogte van een kleine goederenlift is 12 meter en de servicelift is op een flexibele manier inzetbaar. Daarnaast zijn de wensen geheel persoonlijk in te vullen met eigen aanpassingen, kleuren en diverse opties.

De keukenlift

De keukenlift is een variant op de kleine goederenlift. Ook deze goederenlift is uitgekiend en heel betrouwbaar in gebruik. Daarnaast is deze type lift in elke situatie te plaatsen en de betrouwbaarheid en veiligheid is zeer groot. De keukenlift wordt vaak gebruikt als etenlift of

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *