caterring-deventer

Bij elk evenement is voedsel een essentieel onderdeel. Snacks, complete maaltijden, hapjes en drankjes zijn niet weg te denken. Catering verwijst naar de service van het leveren van voedsel en drankjes op evenementen. Gasten kunnen zo worden voorzien van eten en drinken zonder dat de gastheer/vrouw hier druk mee is. Catering Deventer kan worden ingezet voor feesten, bruiloften, verjaardagsfeesten, banketten maar ook zakelijke bijeenkomsten. 

 

Vormen van catering

Bij catering wordt er vaak gedacht aan een evenement overdag, of ’s avonds. Maar wist je dat het ook een ontbijt kan zijn? Van croissantjes en kaiserbroodjes tot yoghurt en fruit. Hetzelfde geldt voor een lunch, ook hier worden heerlijke maaltijden neergezet. Van salades tot volledig belegde broodjes. Je kan het zo gek nog niet bedenken, en het kan geregeld worden. Bij evenementen waar je meerdere maaltijden wilt aanbieden kun je kiezen voor een buffet. Hier kunnen de gasten langslopen met een bord en opscheppen wat ze zelf willen. De menu’s kunnen vaak in overleg samengesteld worden, zodat ook wanneer er dieetwensen zijn, dit kan worden meegenomen in de maaltijden. Het is ook mogelijk om een foodtruck te plaatsen op het evenement. Een foodtruck is een mobiel restaurant op wielen. Vaak zijn het omgebouwde busjes waarbij de gasten kunnen meekijken met het bereiden van het eten. Het is een snelle en lekkere manier van eten bestellen en aanbieden. Foodtrucks hebben een gevarieerd aanbod. Je kan er hamburgers, pizza, salades, luxe broodjes en nog veel meer bestellen. 

 

Catering Deventer kiezen

Er is geen evenement zonder goede catering. Maar hoe kies je nou een goede cateraar? Hier zijn een aantal tips voor het uitkiezen van catering in Deventer. 

  • Maak een besluit over je benodigheden. Hoeveel mensen komen er? Welke soort gerechten wil je serveren? Wat voor soort evenement is het? Zijn er nog dieetwensen, en wat is je budget? 
  • Onderzoek meerdere cateraars. Bekijk de menu’s, welke past het beste bij jouw behoeften? Lees beoordelingen van andere klanten, om te zien wat de ervaringen van anderen zijn geweest. 
  • Regel een proefsessie. Wanneer mogelijk zou je door middel van een proefsessie nog meer duidelijkheid kunnen krijgen over welke cateraar je het beste vind. Ervaar de dienstverlening, en proef het eten. 
  • Controleer vergunningen. Wees er zeker van dat het cateringbedrijf gecertificeerd is en voldoet aan de voedselveiligheidsnormen. 
  • Wanneer je hebt besloten een cateraar te boeken, maak duidelijke afspraken over het contract en de betalingen. Zorg ervoor dat je tijden, hoeveelheden, het menu, de levering, de data en eventuele annuleringsvoorwaarden vast hebt liggen. 
#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *